Onze diensten

Accountants­controle

Wij zijn in het bezit van een AFM-vergunning om wettelijke controles uit te voeren van grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast voeren wij ook controles uit bij verschillende stichtingen. Wij maken hierbij gebruik van met moderne audit software en de controlestrategie die ontwikkeld is door het SRA.

Onze aanpak en de uitvoering daarvan voldoen aan de strenge kwaliteitseisen, die tegenwoordig worden gesteld door de wetgever en onze eigen beroepsgroep.

AccountAble heeft door de jaren heen bewezen, dat onze gedegen maar efficiënte aanpak tegen concurrerende prijzen kan worden uitgevoerd.

Administratie (online)

Wij helpen u graag met het voeren van uw administratie. In verschillende boekhoudpakketten weten wij goed de weg. Voor de meeste administraties maken wij gebruik van het online boekhoudpakket van Exact-Online.

Vele kleine en grotere ondernemingen werken met ons samen in de boekhouding. Samen bepalen wij wie welke processen in de administratie uitvoert, zodat u zelf de dingen doet, waarvoor u tijd en kennis in huis hebt. Wij kunnen de rest voor onze rekening nemen.

Moderne digitale technieken staan tot onze beschikking: uw boekstukken levert u digitaal aan of u maakt foto uploads, bankmutaties komen dagelijks automatisch in de boekhouding; herkenningssoftware wordt gebruikt om efficiënt facturen te kunnen verwerken. Ook de facturatie van uw omzet kan in Exact worden ingeregeld.
Daarnaast heeft u continu online toegang tot uw eigen administratie. Zodat u altijd op de hoogte bent van uw financiële situatie.

Jaarrekening en belastingaangifte

Het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften zijn natuurlijk core business. Hierbij kijken wij graag een stapje verder om u proactief te adviseren.

Loonadministratie

Voor uw loonadministratie kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben ervaren deskundige medewerkers die de verwerking van uw lonen kunnen verzorgen en u verder kunnen helpen met personele zaken. Bij de aanvoer van mutaties en het verstrekken van verwerkte gegevens wordt gebruik gemaakt van moderne technieken. Zo kunnen de werknemers bijvoorbeeld zelf digitaal toegang hebben tot hun loonstroken.

Wij begeleiden

DGA’s

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van Directeur- grootaandeelhouders. We bieden deskundige hulp bij het kiezen van de juiste structuur; het bepalen van een passende belonings- dividendtactiek en helpen u om het speelveld te beheersen tussen privé en zakelijk.

Starters

Jaarlijks wagen vele mensen de stap naar het ondernemerschap. Een stap die weloverwogen moet worden gezet. AccountAble is gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. Wij helpen u graag bij het opstarten van uw bedrijf.

Aan- en verkoop van ondernemingen

Wij hebben ervaring met de processen van aankoop of verkoop van ondernemingen. De voorbereidingen van deze transacties en het kiezen van de juiste tactiek zijn zeer belangrijk. Ook de inrichting van het informatieoverdrachtsproces en het tot stand komen van een overeenkomst dienen professioneel te worden begeleid.

Wij verzorgen / ondersteunen

+

Online administraties

Goede doelen


Lees meer

+

Aangiften IB-VPB

Maatwerk voor onze klanten

Wij willen uw zorgen uit handen nemen. Daarom maken wij onze dienstverlening voor onze klanten op maat, zodat zij zich kunnen focussen op hun onderneming.

 

Ondersteuning

Administraties

(Interne) rapportages

Begeleiding van uw administrateur

Samenstellen van jaarrekeningen

Salarisadministraties

Fiscale aangiften

Advies op maat

Bedrijfsfinancieringen

Kostprijsberekeningen

Fiscale en juridische bedrijfstructuren

Administratieve organisatie

Interne beheersing van processen

Bedrijfsopvolging